• Gulv projekter

  Etablering af gulvfliser i Hvidovre

  Holst & Partner MurerEntreprise ApS har været forbi Carsten Andersen Automobiler i Hvidovre for at give gulvet en totalrenovering. Tidligere fliser er fjernet hvorefter der er benyttet selvnivellerende spartel Afslutningsvis er der lagt fliser i grå nuancer med en tynd lys fuge på ca. 200 kvm. Et enkelt og super flot udtryk.

 • Badeværelse

  Total renovering af badeværelse i Ishøj

  Holst & Partner MurerEntreprise ApS har været i Ishøj i forbindelse med total renovering af et badeværelse. Der er revet gamle fliser ned, vådrumssikret og udskiftet alle VVS rør. Herefter er der monteret sekskantet gulvfliser (engelsk design) samt klassiske hvide 15×15 vægfliser. Der blev tilføjet detaljer i form af granit plade til både vindueskarm og top til hængeskål som netop matcher de enkelte gulvfliser.  Et klassisk badeværelse med unikke detaljer, der efter kundens egne ønsker og sans for detaljen, endte med et super flot og gennemført resultat.

 • Terrazzo

  Terrazzo behandling

  Holst & Partner MurerEntreprise ApS har været hos en kunde i Hvidovre hvor terrazzo gulvet på badeværelset trængte til en kærlig hånd. Herunder ses terrazzo gulvet inden det blev slebet og behandlet Herunder ses resultatet efter Terrazzo gulvet har fået den nødvendige behandling.